2024. április 20. - Tivadar

Csank nem tagadja, nem tudja kimozdítani a holtpontról csapatát

A Ferencváros vezetőedzője nem tagadja, hogy csapata továbbra sem találja ellenszerét a gyenge bajnoki rajtnak.
2007. szeptember 23. vasárnap 19:40 - Hírextra
Az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Csank János érthetően elégedetlenül nyilatkozott a Makó elleni, hazai 1-1-es döntetlen után - írja a Samsungsport.hu. A zöld-fehérek újabb pontvesztését a szakember a sérülésekkel és a szerencsétlenséggel magyarázza:

"Sajnos egyre szűkülnek a variációs lehetőségeink, hiszen ezen a mérkőzésen is megsérült két játékosunk. Továbbra is rossz passzban vagyunk, nincs szerencsénk sem, az ellenfél ezúttal is kihasználta ellenünk az első lehetőséget. Megjegyzem nagy védelmi hiba volt, mivel csak a magas játékosokra figyeltünk a szögletnél. A gól után egyre görcsösebbek lettünk, idegesen játszottunk, nem mertük azokat a dolgokat sem véghezvinni, amit egyébként tudunk. Végig lehetett érezni, hogy kidolgozott akció után nem fogunk gólt lőni, mivel pontatlanok vagyunk. Jó lenne, ha sérültjeink minél előbb felépülnének, mert ilyen rövid kispaddal rendkívül nehéz lesz hétről-hétre meccset játszani", mondta Csank jános..

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását