2024. április 16. - Csongor

Ügyvédjének sem beszél Zuschlag

Még ügyvédjének sem beszélt idáig az ellene indult eljárás részleteiről, a gyanú szerint eltűnt milliókról, vagy őrizetbe vételének pontos okairól Zuschlag János, a szerdán Kecskeméten őrizetbe vett szocialista politikus - mondta el az RTL Klub Híradójána
2007. szeptember 21. péntek 09:28 - Hírextra

Zuschlag János előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság. Az ügyvéd szerint az eddigi bírói gyakorlat alapján valószínű védence előzetes letartóztatása.

Zuschlag János szocialista politikus, volt országgyűlési képviselő, jelenleg Kiskunhalas önkormányzati képviselője. Zuschlag Jánost bűnszövetkezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítja az ügyészség.

A politikust szerdán vették őrizetbe. Aznap az MSZP az eljárásra hivatkozva nem kommentálta az ügyet. Csütörtökön viszont a párt elnöksége közleményben szólította fel a politikust arra, hogy függessze fel párttagságát. Kiskunhalas szocialista polgármestere gátlástalannak és becstelennek nevezte Zuschlag Jánost.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását