2024. május 8. - Mihály

Kínai nagymamához kerül Tökmag

Új-Zélandon veheti magához nagymamája azt a kínai hároméves kislányt, akit apja egy melbourne-i vasútállomáson hagyott, miután meggyilkolta feleségét, közölték új-zélandi tisztségviselők pénteken. A szombaton az Egyesült Államokba szökött apa ellen elfoga
2007. szeptember 21. péntek 09:06 - Hírextra
A hároméves Csien Hszün Hszüe Kínában élő nagymamája az elkövetkező napokban érkezik meg Új-Zélandra, hogy magához vegye a kislányt. Az új-zélandi hatóságok, valószínűleg megengedik, hogy magával vigye kínai otthonába, közölte Ruth Dyson családvédelmi miniszter. A gyermek, akit megtalálásakor Tökmagnak neveztek el, egy hét múlva érkezik Új-Zélandra Asztráliából.

A rendőrség csütörtökön adott ki elfogatási parancsot a gyilkossággal és emberrablással gyanúsított apa, Naj Jin Hszüe ellen, aki szombaton hagyta magára kislányát egy melbourne-i vasútállomáson. A rendőrség szerdán találta meg a 27 éves anya holttestét a férfi autójának csomagtartójában, aucklandi otthonuk előtt.

Az apa Los Angelesbe repült. A helyi rendőrség közölte: biztosak benne, hogy megtalálják a férfit. A helyi rendőrség Interpolos összekötő tisztje a egyik új-zélandi rádiónak nyilatkozva közölte, hogy a Los Angeles-i kínai közösség is keresi a gyilkossággal gyanúsított férfit, és biztosan felveszik a rendőrséggel a kapcsolatot, ha rábukkannak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását