2024. május 5. - Györgyi

Útikönyv az olimpiára

Kína útikönyv, valamint annak mellékleteként olimpiai előkészületeket ismertető kiadvány került piacra a pekingi nyári játékok előtt szűk egy évvel.
2007. szeptember 20. csütörtök 08:01 - Hírextra

A két kiadvány írott része az ő munkája, a fotókat felesége, Gombos Gyöngyi készítette. Az "idegenvezetés" kettejük májusi útjának terméke.

A Kína útikönyv fele Pekinget ismerteti, de külön fejezet szól Sanghajról, Hongkongról, Tibetről és a Hainan-szigetről, mindezek mellett pedig értékes információkat is kap az olvasó. A mellékletben az olimpiai előkészületekről, a majdani versenyhelyszínekről, az elképzelésekről és a már megvalósult tervekről számol be a szerző, ugyanakkor helyet kapott a füzetben a szurkolókat a Magyar Olimpiai Bizottság partnereként szállító, utaztató Pegazus Sport Tours, illetve a vele együttműködő Atlasz World Travel kínálata is. Vagyis az érdeklődők amellett, hogy elméleti ismereteket szerezhetnek a pekingi, kínai látnivalókról, viszonyokról, egyúttal azt is eltervezhetik, milyen programokon kívánnak majd részt venni.

Az útikönyv a melléklettel együtt 2900 forintba kerül.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását