2024. május 8. - Mihály

Pucéran kampányol a párt

Merész kampányplakátot választott magának a lengyel Nők Pártja az október 21-i parlamenti választáshoz: az év elején alakult párt jelöltjei teljesen meztelenül mutatkoznak rajta, mindössze a jelszavukat tartalmazó felirat takarja el intim testrészeiket.
2007. szeptember 20. csütörtök 06:38 - Hírextra
A képen a hét legesélyesebb jelölt pózol, köztük a párt alapító-elnöknője, Manuela Gretkowska író is. Az általuk tartott plakáton a párt jelszava olvasható: "Mindent a jövőért ... semmit sem titkolva".

A párt programjáról Gretkowska elmondta, hogy egyrészt a megcsontosodott sablonokat akarják megváltoztatni, másrészt megnyitnák a kommunista idők titkosszolgálati aktáit, hogy leleplezzék az összes korrupciós ügyet, harmadrészt a társadalom figyelmét a nők helyzetére szeretnék irányítani.

A Nők Pártját az év elején alapították és egyelőre nem valószínű, hogy az októberi választáson el tudja érni a szejmbe jutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Az 1500 párttag között egyébként ismert személyiségek is vannak, mint például Krystyna Janda színésznő, vagy Agnieszka Rylik, női ökölvívő bajnok.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását