2024. április 19. - Emma

Navracsicsot is megfenyegették

Életveszélyes fenyegetést kapott Navracsics Tibor; a Fidesz frakcióvezetőjét levélben fenyegette meg a magát "Békét szerető embereknek" nevező feladó.
2007. szeptember 20. csütörtök 14:44 - Hírextra

Az ellenzéki párt által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott, számos helyesírási hibát tartalmazó levélben többek között azt írják a Fidesz politikusáról, hogy "előbb-utóbb elteszik az ilyen mocskos embert, mint Ön".

"Én nyugodt természetű vagyok, de egy sorozattal leteríteném, mint a kutyát. Ilyen ember nem élhet. Eljön az idő, hogy erre sor kerül" - olvasható a Navracsics Tibornak szánt fenyegető levélben.
A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja vezetőjének írt levélben Szijjártó Péter nevét is megemlítik: "Úgy látszik, Ön mindenre képes (...) Szijjártóval együtt". A levél végén feladóként ez van feltüntetve: Békét szerető emberek, Zala megye, 8900.

Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta, Navracsics Tiboron kívül a napokban Szijjártó Péter szóvivő és Répássy Róbert frakcióigazgató kapott levélben, az Országgyűlés Hivatala címére vagy sms-ben fenyegetést.

Arra a kérdésre, hogy a Fidesz más politikusai, így Orbán Viktor elnök kapott-e hasonló fenyegetést, a sajtófőnök azt mondta: a megfenyegetettek és hozzátartozóik védelme érdekében sem erről, sem a megtett intézkedésekről nem kívánnak nyilatkozni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását