2024. március 3. - Kornélia

Az adidas is szponzorálja az olimpiát

A német adidas sportszergyártó cég lett a 2012-es londoni olimpia harmadik főszponzora. Az erről szóló, százmillió fontos megállapodást csütörtökön írták alá az érintettek.
2007. szeptember 20. csütörtök 18:06 - Hírextra

A szerződés megkötését egy hatalmas műsorral színesítették, amelyen olyan sztárok jelentek meg a brit fővárosban, mint a 100 m-es síkfutás világbajnoka, az amerikai Tyson Gay vagy honfitársa, a 200-on vb-aranyérmes Allyson Felix. Természetesen nem maradhatott ki a sorból a cég első számú brit reklámarca, David Beckham sem, aki ugyan személyesen nem jelent meg, de Los Angelesből élő műholdas kapcsolás segítségével köszöntötte a vendégeket.

Az adidas - amely 1984 óta öltözteti a brit olimpiai csapatot - különleges egyenruhával készül az eseményre, ráadásul a 70 ezer önkéntes uniformisáért is felelős.

A német cég a Lloyds TSB és az EDF Energy után a öt év múlva esedékes nyári játékok harmadik kiemelt szponzora, s a szervezők azt ígérik: a fennmaradó helyek is elkelnek az év végéig.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását