2024. május 2. - Zsigmond

Megrekedtek a koalíciós tárgyalások

Az MSZP és az SZDSZ folytatja az egyeztetést az egészségügyi törvényről, de a tárgyalások felújításának nincs konkrét időpontja - közölte az MTI kérdésére Horváth Ágnes kedden Tatabányán, a Liberális Klub előtt tartott sajtótájékoztatóján.
2007. szeptember 19. szerda 07:00 - Hírextra

A miniszter elmondta, október közepéig kell benyújtani a törvényt az országgyűlésnek, amelynek tartalmáról hétfőn sem született megállapodás a koalíciós partnerek között.

Horváth Ágnes szégyenteljesnek nevezte, hogy szavai szerint "az ellenzék káoszt és zűrzavart" teremtett az újszülöttek halálozási arányszámai körül. Kiemelte, hogy a mutatóban elmaradunk Európától, de az adatok éves bontásban is nagy ingadozást mutatnak.

Horváth Ágnes szerint kevesebb figyelem jut arra, hogy a várandós anyák közül hányan dohányoznak, alkoholizálnak, vagy hanyagolják el a terhesgondozást. A miniszter úgy vélte, a terhesgondozás javításával csökkenthető az újszülöttek halálozása.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását