2024. április 26. - Ervin

Lopás miatt álltak a vonatok

Fémtolvajok miatt állt órákig a vonatközlekedés kedden a Hegyeshalom Budapest vonalon - írja a Kisalföld. Mint ismert egy belógó, meglazult vezeték akadt bele hajnalban a Budapest felé haladó személyvonat áramszedőjébe.
2007. szeptember 19. szerda 09:10 - Hírextra

A lap úgy tudja, problémát az okozta, hogy az egyik oszlopról fémtolvajok vittek el 23 darab, úgynevezett felsővezeték - feszítő pogácsát. A szakadás akkor történt amikor a személyszállító elhagyta a nagyszentjánosi állomást és körülbelül 80 kilométer per órás sebességgel akadt bele a felsővezetékbe.

Az ellopott vaspogácsákat kilónként 40 - 45 forintért veszik át a fémhulladéktelepen, vagyis az ellopott 690 kilogrammért 31ezer forintot kaphattak, miközben a a MÁV - nak milliós kárt okoztak. Az ügyben a Győr - Moson - Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság lopás és a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indított eljárást - adja hírül a lap.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását