2024. május 3. - Tímea, Irma

Egy csepp világnap a SYMA Csarnokban

A második Egy csepp Világnap sokban hasonlít az előző évihez, de november 18-án, vasárnap 10-18 óra között újdonságokkal is várják az Alapítvány munkatársai az érdeklődőket. Délelőtt a mozgásé és a gyerekműsoroké lesz a főszerep. Délután koncertek, nyerem
2007. szeptember 19. szerda 17:14 - Hírextra

Az Erős Antónia által két évvel ezelőtt létrehozott Egy csepp figyelem Alapítvány 2006 novemberében rendezte meg első ízben az Egy csepp Világnapot azzal a céllal, hogy minél több család fordítson egy csepp figyelmet az egészségére részben a Diabétesz Világnap tiszteletére. A szervezők több, mint tízféle ingyenes szűréssel, szórakoztató programokkal, sorsolásokkal várták azt a több, mint hétezer embert, aki ellátogatott a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba. A belépő mindössze egy vércukorszint mérés volt, és így több, mint ötezer ember vett részt ingyenes vércukorszint ellenőrzésen egy nap alatt, ami önmagában is rekordnak számít. 

Az idei rendezvény előadásain hasznos információkat tudhatnak meg az érdeklődők a cukorbetegségről, annak veszélyeiről, a magas koleszterin szint és vérnyomás szövődményeiről, és az egészséges életmód alapjairól.

A rendezvény ideje alatt kiállítók termékeivel is megismerkedhetnek a vendégek, valamint ingyenes tanácsadást és számos térítésmentes szűrést vehetnek igénybe a különböző standokon. Eközben olyan fellépők szórakoztatják majd a közönséget, mint Szandi, Csonka András, Lola, a Fiesta, a Zanzibár,a Groovehouse. A nap házigazdái Détár Enikő és Rékasi Károly, Barabás Éva és Kovács Kokó István, Erős Antónia és Szellő István lesznek, és a résztvevők találkozhatnak az ország kedvenceivel: a Barátok Közt sorozat szereplőivel is. A sztárok közül többen megjelenésükkel, fellépésükkel is támogatják a rendezvényt, illetve a cukorbetegség ügyét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását