2024. május 13. - Szervác, Imola

Több millió forintnak lába kelt

Egyelőre csak az őr állításai igazolják, hogy valaki hétfőn kora este rálőtt az M3-as autópályán. A rendőrök megpróbálják tisztázni az állítólagos fegyveres rablás körülményeit. A férfi ugyanis két órával a rablás után tett bejelentést a rendőrségen.
2007. szeptember 18. kedd 12:08 - Hírextra
Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, többször lábon lőttek és kiraboltak egy férfit hétfőn este az M3-as autópályán Hatvan és Budapest között. Egyelőre annyit tudni, hogy a lövések valamikor este hat és hét óra között dördültek el. A férfi miután - állítása szerint - ki is rabolták, behajtott egy autópálya melletti áruház parkolójába, onnan hívta ki a mentőket. A rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai értesítették. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy több millió forintot raboltak tőle.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek kedden elmondta, hogy a férfi könnyű sérülései valószínűleg gázpisztolytól származnak. A sérült egyébként egy cég pénzét - több millió forintot - szállította vidékről Budapestre, amikor állítása szerint kirabolták. A férfi csak az állítólagos rablás után két órával tett bejelentést, pedig milliók tűntek el a kocsijából. A rendőrség egyelőre vizsgálja az eset pontos körülményeit, így azt is, hogy a férfi igazat mondott-e.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását