2024. április 20. - Tivadar

Lebuktak a kokainkereskedők

Afrikai kokainkereskedőket fogtak el a rendőrök Budapesten, szeptember 14-én - az ügyről a Rendőrség Teve utcai központjában számoltak be kedden a szintén lebuktatott vietnámi drogterjesztőkről tartott tájékoztatón.
2007. szeptember 18. kedd 13:34 - Hírextra
A rendőrök egy közúti ellenőrzésen állítottak meg egy autót múlt hét pénteken a József körúton. A kocsi sofőrje egy harminckilenc éves tanzániai férfi ekkor gyorsan lenyelt egy kisebb csomag kokaint. A rendőrök házkutatást tartottak a férfi Nap utcai lakásán, ahol egy kiló kokaint találtak. A férfit és a lakásban tartózkodó 31 éves szudáni nőt elfogták a rendőrök. A lefoglalt kábítószer értéke körülbelül 18 millió forint. A férfinél tizenötmillió forintnyi készpénz is volt, a rendőrök ezt is lefoglalták - hangzott el a Teve utcai tájékoztatón.

Mint arról a Független Hírügynökség beszámolt, hétfőn egy vietnami, heroinkereskedő bandát buktatott le a rendőrség. Az öt vietnamit elfogták, összesen huszonnégy kiló heroint találtak náluk.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását