2024. április 27. - Zita

Előretörtek a rózsadombiak

Bejutott a Bajnokcsapatok Európa Kupájának döntőjébe a házigazda Rózsadombi Sport Egyesület fallabdacsapata, miután péntek este, ötórás csatában, 3-1-re legyőzte az angol bajnok Colets Healt and Fitness együttesét.
2007. szeptember 15. szombat 10:35 - Hírextra

A rózsadombi gárda Lucas Buit, Laurens Jan Anjema, Nick Taylor, David Evans összeállításban harcolta ki a döntőbe kerülést a Danny Meddings, Nick Matthew, Mark Cairns, Alex Gough alkotta Coletsszel szemben.

 
Az RSE ellenfele a szombaton 17 órakor kezdődő döntőben a háromszoros BEK-győztes német Paderborn Squash Club lesz, amely a francia bajnok Rouen Squash Equipe-et győzte le az elődöntőben 3-1-re. A 2005-ös BEK-döntőben találkozott már egymással a magyar és a német csapat, akkor a házigazda Paderborn nyert 3-1-re, az RSE pedig ezüstérmével a sportág legnagyobb magyar csapatsikerét érte el.


Eredmény, elődöntő:
Rózsadombi Sport Egyesület-Colets Healt and Fitness 3-1

Lucas Buit-Danny Meddings 3-2 (9:2, 9:2, 8:9, 4:9, 9:4)
Laurens Jan Anjema-Nick Matthew 0-3 (8:10, 4:9, 2:9)
Nick Taylor-Mark Cairns 3-0 (9:2, 9:2, 9:1)
David Evans-Alex Gough 2-1 (9:8, 3:9, 9:3)

Paderborn Squash Club (német)-Rouen Squash Equipe (francia) 3-1

A szombat délutáni BEK-döntő helyszíne a Móricz Zsigmond Gimnázium sportcsarnokában felállított üvegpályája lesz.

A férfiak mezőnyében érdekelt másik magyar csapatnak, a Karakal Pro Squash Akadémiának nem sikerült a győzelem a dán bajnok Copenhagen Squash Club ellen. A Krajcsák Márk, Fülöp Sándor, Welesz Balázs, Colin White összeállítású csapat 3-1-es vereséget szenvedet a dánoktól, így szombaton 10 órától a kilencedik helyért játszik a svájci bajnok Squash Club Langnau ellen. A péntek esti összecsapáson Krajcsák nyert, Fülöp, Welesz és White kikapott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását