2024. április 25. - Márk

Csókrekord-kísérlet

A tervek szerint nem kevesebb, mint 18 ezer szerelmes csókolózik majd szombat este a Moszkva központjában lévő Manyezsnaja téren - hacsak a polgármesteri hivatal közbe nem szól.
2007. szeptember 14. péntek 09:52 - Hírextra

Mint Nyikolaj Bulanov, a rekordkísérlet szervezője az Interfax hírügynökségnek elmondta, az elsődleges cél az, hogy a lehető legtöbb szerelmest gyűjtsék egybe, és jól érezzék magukat, továbbá ha lehet, megdöntsék az egyidejűleg csókolózó párok rekordját.

A résztvevők már regisztrálták magukat a szervező honlapján, de akárki jöhet, és jól érezheti magát - mondta Bulanov. Sőt, kis szerencsével az is csókolózhat, akinek nincs párja: ha hoz magával egy rajzolt, vagy bármilyen szívet, megismerkedhet bárkivel, akinek szintén szív van a kezében, s kölcsönös szimpátia esetén vele együtt vehet részt a rekordkísérletben.

A szervező tervei szerint a kezdethez a Kreml toronyórájának harangjátéka adja meg a jelt 19.50-kor.
A rekordkísérletet azonban még megakadályozhatja a polgármesteri hivatal, amely közölte: az ilyen rendezvényeket legalább egy hónappal a tervezett időpont előtt be kell jelenteni, de ha 5000 embernél több szándékozik összegyűlni, akkor egyenesen a polgármester helyettesénél kell a bejelentést megtenni. Ráadásul szombat este a Vörös tér és környéke a téren zajló nemzetközi katonazenei fesztivál miatt le lesz zárva.

"Így a tervezett rekordkísérletet aligha lehet megtartani" - mondta polgármesteri hivatal képviselője.
Az elmúlt években Budapest és a Fülöp-szigetek fővárosa, Manila felváltva állította fel a tömeges csókolózás világrekordját, amely azonban szeptember elseje óta Tuzláé: a boszniai város főterén egyszerre 6980 pár ajkai forrtak egybe.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását