2024. április 29. - Péter

Vadkenderültetvényt lepleztek le

Újabb nagy vadkenderültetvényt leplezett le a szlovák rendőrség Közép-Szlovákiában, a Losonctól északra fekvő Fűrész község közelében. Két férfira csaptak le egy elhagyatottnak tűnő házban, amikor éppen az ott létrehozott ültetvényt gondozták.
2007. szeptember 12. szerda 18:32 - Hírextra

A razzia során 69 darab, összesen csaknem 14 kilogrammnyi vadkendert találtak, amiből 10300 adag marihuánát gyárthattak volna.

Jól felszerelt laboratóriumot is működtetett a két zólyomi fiatalember. Tápoldattal feltöltött edényekben növekedtek a Cannabis-szárak, s egy csőrendszerrel a folyamatos vízellátást is megoldották. Hogy a klíma is megfelelő legyen, külön berendezés gondoskodott a párátlanításról és a szellőztetésről. Három hét múlva takarították volna be a termést, amely nem az első volt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mária Faltániová, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője. A két férfi négytől tíz évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Néhány nappal ezelőtt a Zólyomtól délkeletre, Végleshuta-Kálnokon, egy ház udvarán több mint 4300 darab élő vadkendert találtak, ami 21 200 adag marihuána készítéséhez lett volna elegendő.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását