2024. április 27. - Zita

Rózsadombon a fallabda elit

Csütörtöktől szombatig a budapesti Rózsadomb Centerben és a Móricz Zsigmond Gimnáziumban rendezik meg a fallabdázók idei Bajnokcsapatok Európa Kupáját.
2007. szeptember 12. szerda 16:06 - Hírextra

20. BEK-re rekordszámú nevezés érkezett, összesen 31 csapat - 18 férfi és 13 női együttes - közel 200 versenyzője lép pályára.

A hazai színeket a férfiaknál a rendező Rózsadombi Sport Egyesület és a Karakal Pro Squash Akadémia csapatai, míg a nőknél a rózsadombiak képviselik.

A viadalon a sportág olyan kiválóságai is szerepelnek majd, mint a férfi világranglistán negyedik francia Grégory Gaultier, illetve az angol James Willstrop (7.) és Nick Matthew (8.). A nőknél a korábbi világelső, jelenleg kilencedik holland Vanessa Atkinson a legnagyobb név.

A verseny első két napján a csoportmérkőzésekre kerül sor a Rózsadomb Centerben, míg szombaton a döntőket rendezik meg a Móricz Zsigmond Gimnáziumban külön erre a viadala kialakított pályán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását