2024. május 18. - Erik, Alexandra

Maddie vére volt a szülei autójában?

Nem biztos, hogy a Portugáliában eltűnt Madeleine vérét találták meg a szülei által bérelt autóban, állítja a portugál rendőrség egyik vezetője. A vérminta vizsgálati eredménye alapján pénteken gyanúsítottként hallgatták ki a brit McCann házaspárt 4 éves
2007. szeptember 11. kedd 10:39 - Hírextra
"Az elemzés egyetlen eleme sem teszi lehetővé, hogy bárki azt állítsa, a vér x-től vagy y-tól származik" - mondta Alipio Ribeiro, a portugál rendőrség egyik igazgatója az RTP televíziós csatornának. Ennek ellentmond, hogy egy brit bűnügyi labor eredményei szerint az autóban talált vér nagy valószínűséggel Maddie-é, ezért a portugál hatóságok pénteken már gyanúsítottként hallgatták ki a kislány szüleit.

Madeleine McCann-t májusban rabolták el egy portugál üdülőhelyről, azóta világméretű kampány bontakozott ki a megtalálására. Fordulat a múlt héten történt az ügyben, amikor a portugál rendőrség bejelentette, vért találtak a szülők autójában, amit jóval a kislány eltűnése után béreltek.

A brit és portugál sajtó folyamatosan követi az ügy fejleményeit. Értesüléseik szerint a szülők véletlenül, altató vagy nyugtató túladagolásával ölték meg gyermeküket, majd elrejtették a holttestet.

A házaspár tagadja a vádakat és attól tart, meggyanúsításuk a bűncselekmény valódi tetteseiről terelheti el a figyelmet.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását