2024. április 25. - Márk

Havas Henriket kirúgták

Ezután nem lesz látható a TV2 reggeli műsorában Havas Henrik. A kereskedelmi csatorna közleménye szerint "Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú tervei
2007. szeptember 5. szerda 12:55 - Hírextra
Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója a közlemény szerint úgy fogalmazott. "amennyiben Havas Henrik nem változtat viselkedésén, nincs helye a TV2-n". Az Index információi szerint Havas Henrik azért kapja a büntetést, mert élő adásban bírálta a csatorna munkatársait . "Havas Henrik az utóbbi időben több megjegyzést tett, többször élő adásban is a csatorna új vezetőire, illetve a Mokka szerkesztőire - írja az Index.

"Amíg írásban nincs felmondó levelem, addig minden kérdésükkel forduljanak Várdy Zoltán vezérigazgatóhoz, aki nem csak remek üzletember, de kreatív személyiség is, és ahogy saját szavaival mondta: kiválóan átlátja a jogi kérdéseket. Még annyit hozzátennék, hogy ennek a remek vezetőnek egy apró hiányossága van: a túltengő humorérzéke." - nyilatkozta kirúgása után néhány perccel Havas Henrik az internetes portálnak.

Havas korábban már kapott "szóbeli figyelmeztetést" a csatornától. Márciusban, a Mokka egyik adásában kivételesen sértő módon, szóbeszédre hivatkozva keresett magyarázatot arra, hogy Szabad György, az első szabadon választott parlament elnöke miért támogatja a polgári erőket, mikor négy éve még kritikus módon viszonyult a Fideszhez. MDF-es képviselők pletykáit említve kifejtette: fideszes politikusok "közbenjártak" Szabad György jóindulatáért. "Fiatal az asszony, állítólag, és Gyuri bácsinak egzisztenciálisan anyagi problémái voltak" - fogalmazott gúnyosan, arra célozva, hogy a Fidesz a volt parlamenti elnök házasságából adódó esetleges anyagi gondokat kihasználva csábította magához Szabad Györgyöt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását