2024. május 4. - Mónika, Flórián

Egy orosz oligarcha születésnapján énekelt Shakira

Moszkvában magánkoncertezett vasárnap Shakira egy gazdag orosz üzletember meghívására egy zártkörű klubban. A hajnali fél hármas kezdésű fellépés előtt már órákkal közlekedési dugók képződtek a környéken a Moszkovszkij Komszomolec című lap hétfői beszámol
2007. szeptember 3. hétfő 10:43 - Hírextra
A koncerten - amely félórás késéssel kezdődött - szigorúan megtiltották a fotózást, és maga a kolumbiai-libanoni énekesnő is mindjárt az elején bejelentette: az első vakuvillanásra befejezi fellépését.

Shakira elénekelte a születésnapját ünneplő, csak Makszim néven említett megrendelőnek a Happy Birthday kezdetű dalocskát, majd saját kedvencét, a La Tortura című számot.

Miközben a vendéglátó jóvoltából ingyen rendelkezésre álló italokból a moszkvai társasági élet számos neves személye szürcsölgetett, a "kakasülőn" hatalmas volt a tolongás, egymást taposták az emberek.

Bár nem tudni, mibe került az ünnepeltnek a világsztár fellépése, Shakira nagyvonalúan bejelentette: "Makszim, jól megfizetted a fellépésemet, ezért kedvenc számaimat éneklem el Neked, és még ajándékot is hoztam a születésnapodra".

Mint kiderült, egy gitárját szánta meghívójának, autogramostul. Az énekesnő ugyan azt mondta, hogy a színpad mögött hagyja, de Makszim nyomban a színpadra küldte a becses ajándékért egyik testőrét.
Négy órára véget is ért Shakira alig egyórás fellépése, és a művésznő elsietett, hogy elérje reggeli repülőgépét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását