2024. május 3. - Tímea, Irma

Újabb siker az evezésben

A 2005-ben aranyérmes Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpárevezős egység magabiztos előfutam-győzelemmel mutatkozott be a müncheni, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
2007. augusztus 27. hétfő 13:17 - Hírextra
Az éremesélyesként számon tartott magyar duó - a viadal honlapjának beszámolója szerint - már kevéssel a start után az élre állt és az 500-as, az 1000-es, majd az 1500-as ellenőrző pontnál is elsőként haladt át, vagyis tulajdonképpen rajt-cél győzelmet aratott. Vargáék ezzel a negyeddöntőbe, azaz a legjobb 24 közé jutottak, a pekingi kvótáért az első 11 között kell végezniük.
A nők hasonló számában érdekelt Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsanna kettős, illetve a Galambos Péter, Zöld Viktor, Kitka Gergely, Markgrúber Balázs könnyűsúlyú négypár egyformán utolsó lett előfutamában, így ez a két egység a reményfutamból harcolhatja ki a középdöntős szereplés jogát.
A hétfőn bemutatkozott egységek szerdán folytatják szereplésüket, míg a már vasárnap vízre szállt három hajót kedden szólítják ismét a rajthoz. Az egypárban induló Szabó Katalin és Bencsik Gábor a negyeddöntőben, a kétpárban érdekelt Verőci Lídia, Kónya Alíz duó pedig a reményfutamban harcolhat a továbbjutásért.
A középdöntőket csütörtökön és pénteken, a finálékat pedig szombaton és vasárnap rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását