2024. április 24. - György

Heroin-csók

Kábítószer-csempészet alapos gyanújával őrizetbe vettek a román hatóságok két fiatal nőt hétfőn, akik barátaiknak próbáltak heroint csempészni a börtönbe. A tettesek csókolózás közben adták át a szájukban elrejtett kábítószert szeretőiknek.
2007. augusztus 27. hétfő 21:09 - Hírextra
A romániai rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 24 éves nők a szakzsargonban csókmetódusnak nevezett módszerrel igyekeztek kábítószerhez juttatni börtönbüntetést töltő barátaikat.

A dél-romániai Arges (Árdzses) megyei rendőrkapitányság szervezett bűnözés és kábítószer-ellenes ügyosztályának nyomozói már korábban információkat szereztek arról, hogy az egyetemi hallgatóként, illetve Bukarest első kerületének polgármesteri hivatalában tevékenykedő hajadonok rendszeresen szállítanak drogot a colibasi (Kolibás) fegyházba.

A rendőröknek sikerült tetten érniük az elkövetőket, amint a beszélőben csókolózás közben átadták barátaiknak a két, illetve három gramm heroint rejtő tasakokat, amelyeket lenyelve sikerült becsempészniük a börtönbe.

Viorel Dinisor (Viorel Dinisor), a colibasi fegyház igazgatója elmondta, a büntetésüket lopás és rablás, illetve kábítószer-csempészet miatt töltő férfiak gyomrából kis mennyiségű meleg víz elfogyasztása után előkerült a heroin.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását