2024. május 5. - Györgyi

Beszakadt az úttest

Kerülni kell a kerülőutat. Beszakadt az úttest, ezért lezárták a Pipa utcát Budapesten. A metróépítés miatt pedig éppen erre kellene kerülniük az autósoknak és a troliknak is. Így azonban muszáj egy nagyobb kört megtenniük. A beszakadt úttestet leghamarab
2007. augusztus 16. csütörtök 23:27 - Hírextra
A Pipa utca útteste csütörtök reggelre szakadt be. Nem bírta a Pesti alsó rakpart lezárása óta ránehezedő forgalmat. A hibát most a közelben dolgozó, a Fővám téri metróállomást építő cég javítja ki.

Kántor Ervin, a Hídépítő Zrt. létesítményi vezetője elmondta: azért őket jelölték ki, mert kéznél voltak és nem igen akadt gazdája a süllyedésnek.

Pedig már hetekkel ezelőtt látszott, hogy baj lesz. Mégsem történt semmi. A metróépítők azt mondják, hiba volt az egyébként is rossz állapotban lévő utcára terelni a forgalmat.

A fővárosi önkormányzatnál azt mondják, ők nem kijelölték, csak javasolták kerülőútvonalnak a Pipa utcát. Az más kérdés, hogy ha valaki már idáig eljön, az másfelé már nem tud kerülni.

A IX. kerületi önkormányzatot - amelynek a feladata lenne a Pipa utca karbantartása - nem sikerült elérni, így nem tudni, mikorra tervezték a felújítást. A kerülőutat mindenesetre még napokig el kell kerülni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását