2024. április 20. - Tivadar

Russell Crowe és Tom Cruise is a Star Trek-ben

Russell Crowe-t és Tom Cruise-t is szeretnék megnyerni a Star Trek alkotói. Előbbinek a rosszfiú szerepét szánják, utóbbi csupán epizódszerepet kap, és állítólag már alá is írta a szerződést.
2007. augusztus 15. szerda 09:17 - Hírextra
Ősszel kezdik forgatni, és 2008 karácsonya körül kerül a mozikba a Star Trek következő része. A 11. Star Trek filmet J. J. Abrams (Lost, Alias, Mission: Impossible 3) rendezi, gyártója pedig a Paramount Pictures.

A filmnek még nincs címe, és a cselekményről sem árultak el semmit, de valószínűleg az első találkozásokról szól majd Kirk kapitány és Spock között. A hegyes fülű vulkánit ketten játsszák: a fiatal Spockot a Hősök című televíziós sorozat rosszfiúja, Zachary Quinto, az öreget pedig a szerep korábbi megformálója, a ma 76 éves Leonar Nimoy.

Abrams a rosszfiú szerepét állítólag Russell Crowe-nak szánja, és kapott egy kisebb szerepet a Star Trek-rajongó Tom Cruise is; Christopher Pike kapitányt alakítja majd.

Minden idők egyik legnépszerűbb filmtörténete számára korábban is próbáltak szupersztárokat megnyerni. Jude Law-t a 2002-es Star Trek: Nemesis egyik szerepére, Tom Hankset Zephram Cochrane alakítására kérték fel a Start Trek: Kapcsolatfelvétel 1996-os forgatása előtt. Eddie Murphynek pedig 1986-ban ajánlották fel az ufók miatt aggódó professzor szerepét a Star Trek IV: A hazatérésben.(InfoRádió)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását