2024. május 25. - Orbán

Megvan a marokkói robbantók vezére

Elfogta a marokkói rendőrség a keddi, illetve a múlt havi casablancai robbantásos merényleteket végrehajtó csoport vezetőjét. A szombat esti tájékoztatás szerint az illetőt - akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra - csütörtök este fogták el C
2007. április 15. vasárnap 10:42 - Hírextra
A nyomozás során szerzett adatok segítségével a rendőrség elfogta a csoport vezetőjének helyettesét is, illetve olyan rejtekhelyekre bukkant rá, ahol a terroristák robbanószerkezeteket szereltek össze. Azonosították a csoport más tagjait is, akik után nagy erőkkel kutatnak. A legnagyobb marokkói városban rendőrségi razziák során kedden három kamikaze robbantotta fel magát, egy negyedik terroristát pedig lelőtt a rendőrség.

Március 11-én egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy casablancai internetkávézóban: a merénylő meghalt, többen megsebesültek. Szombaton két újabb öngyilkos merénylő robbantotta fel magát Casablanca belvárosában, egy merényletre készülő harmadik személyt viszont elfogott a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását