2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kamiontorlódás a matricák miatt

Komoly torlódást okoztak hétvégén a Szlovéniából érkező kamionok a rédicsi határátkelőnél. Ennek oka az volt, hogy nincs megfelelő parkoló a határállomásnál, így a járműveket a matricavásárlás idejére az országúton állították le, ahol akadályozták a forga
2007. április 11. szerda 12:33 - Hírextra
Zalában fizetőssé tették április 1-jétől a 75-ös és 86-os utat. A rédicsi határátkelőnél lévő benzinkúton és az utazási irodában is lehet matricát váltani a 12 tonnánál nehezebb járművekhez. Az árusító helyek előtt azonban legfeljebb 6-7 kamion fér el szabályosan, pedig naponta átlagosan négyezer teherjármű hajt át Rédicsnél.

A töltőállomás vezetője a lapnak annyit mondott: két kasszájuk mellé egy harmadikat is kialakítanak, hogy gyorsabban menjen a matricavásárlás.

Winkler-Virág András, az Állami Autópálya-kezelő Zrt. kommunikációs vezetője azt mondta: már tárgyalnak a határátkelőhöz közeli étterem tulajdonosával, hogy a matrica megváltásának idejére a kamionosok használhassák a vendéglátóhely parkolóját.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását