2024. május 6. - Ivett, Frida

Gépkocsiból kiszállás tanóra celebeknek

Az autóból való elegáns kiszállás szabályairól állított össze listát a brit Sky News internetes oldala. Az utóbbi időben a paparazzók egy sor hírességet kaptak lencsevégre, amikor éppen kikászálódtak a járműből.
2007. április 9. hétfő 12:30 - Hírextra
A nagy sztárok leleplező képei mellett ott van az angol királynőé is. A probléma általában az, hogy a kiszálló hölgy intimitása sérül - kilátszik az, aminek nem kellene - a tanácsok egy része arra vonatkozik, hogyan lehet ezt elkerülni. Megérkezés előtt egy perccel ellenőrizni kell, rendben van-e a ruha, a miniszoknyát lejjebb kell húzni, a térdeket pedig zárni.Hajdanában az elegáns kiszállás etalonjai Marilyn Monroe és Jackie Kennedy voltak.

Ha a slicc elől van, rá kell tenni a táskát vagy a sálat. A lábakat egymásután és egymáshoz közel célszerű kirakni és hasznos meggyőződni arról is, hogy az aszfalt, vagy a járdaszegény sima-e, megbotlás vagy netán elesés elkerülése végett. Nem cselekszik helyesen az sem, aki az egész testét és mindkét lábát egyszerre akarja kivonni a kocsiból és ezáltal a gerince büszkének nem mondható módon görnyed.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását