2024. május 8. - Mihály

Britneyt már a gyerekei sem ismerik fel

Szegény Britney-t az ág is húzza: férje, haja és ép esze után nagyon úgy tűnik, hogy gyermekeit is elveszítette. A kis Sean Preston és Jayden James állítólag nem ismerte meg anyját, miután az kijött az elvonóról. A két pici állítólag fél az énekesnőtől, é
2007. április 8. vasárnap 13:09 - Hírextra
"Britney nagyon le volt robbanva, mikor a rehab után először találkozott a fiaival. Nem viselt parókát, és Sean Preston szemmel láthatóan megijedt tőle. Még az ölében sem volt hajlandó megmaradni, üvöltött, ha Britney közeledni próbált hozzá" - mesélte a család egyik barátja.

"Britney kiabálni kezdett exférjével. 'Csúnya vagyok és Sean utál' - ordította. Kevin ezek után nem merte Britney-re bízni a gyerekeket, és a második találkozóra a bébiszitter mellett egy testőrt is küldött a gyerekkel. De a picik még így is féltek, egyfolytában sírtak és ordítottak, amikor anyjuk meg akarta fogni őket" - mondta az ismerős.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását