2022. december 10. - Judit

Halle Berry Britney Spears nyomában

Egy romantikus vígjáték kedvéért Halle Berry amerikai színésznő inkább leborotváltatja a fejét, mintsem hogy feszes sapkával imitálja a kopaszságot.
2007. április 8. vasárnap 12:59 - Hírextra
Az Oscar-díjas színésznő ugyan nem könnyen jutott erre az elhatározásra, ám most már nem sok ideje van gyönyörű haja elvesztésén rágódni, mert a forgatás a nyáron elkezdődik. Ám a rajongók csak több mint egy év múlva csodálhatják meg hajtalanul, amikor majd a filmet bemutatják. A romantikus komédiában Halle Berry egy olyan nőt alakít, akinek hullani kezd a haja, de erre ő inkább leborotváltatja az egészet, és ezután szembe kell néznie azzal, hogy ki is ő valójában, hogyan viszonyulnak hozzá mások, s mi a hajának a szerepe mindebben.

Halle Berry azt mondja, ő is valami hasonlón fog keresztülmenni, amíg kopasz lesz. Egyelőre azonban a nézők csodás hajkoronájával láthatják a színésznőt, akinek legújabb filmjét, a Vadidegent (Perfect Stranger) április 13-án mutatják be az Egyesült Államokban.

Halle Berry egyébként azt mondja, hogy így negyvenéves fejjel érzi a legjobban magát a bőrében, pedig két viharos váláson is túl van. S jelenleg Gabriel Aubryval, egy nála 10 évvel fiatalabb modellel jár. "Ez nem azért van így, mert van egy igazán aranyos fiúm, nem azért, mert sikeres és gazdag vagyok, egyszerűen azért, mert meg vagyok elégedve magammal. Ahogy öregszem, egyre jobban el tudom fogadni magamat, minden porcikámat, és tudom, hogy a fizikai valóm egy picit sem homályosítja el az egyéniségemet vagy a tehetségemet" - mondta a színésznő, s hozzá lehet tenni, hogy a haja sem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását