2024. április 29. - Péter

A héttonnás Yossi rátámadt barátnőjére

Egy megvadult elefánt megölt egy másikat egy izraeli szafáriparkban, kedd este. A Ramat Gan Parkban a több mint 7 tonnás, Yossi nevű afrikai elefántbika váratlanul rátámadt az Atari nevű elefánttehénre, a karám falához szorította és agyarával többször bel
2007. április 4. szerda 12:20 - Hírextra
A gondozók nem tudtak beavatkozni, csak annyit sikerült elérniük, hogy a csorda többi tagját - két bikát és négy nőstényt - átterelték egy másik karámba. Atari életét nem tudták megmenteni. A szafáripark dolgozói és az állatorvosok is értetlenül állnak az eset előtt. Elefántoknál rendkívül ritka, hogy komolyan egymás ellen támadjon bika és tehén. A bikák egymás közti viadalaiban előfordul, hogy sérüléseket okoznak egymásnak, de a halálos végű párbaj ott is ritka.

Az elefánthímek időszakonként erőszakossá válnak, de ennek célja általában csupán az, hogy párt találjanak maguknak. Az izraeli zoológusok a következő napokban tanácskoznak állatorvosokkal és ápolókkal a világ minden tájáról, hogy megpróbálják megfejteni: mi okozhatta az ennyire féktelen erőszakot Yossinál. A bikát egyelőre elkülönítve tartják társaitól.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását