2024. május 16. - Mózes, Botond

Kahn szavatartó ember

Oliver Kahn, a Bayern München labdarúgócsapatának emblematikus figurája megerősítette, hogy az idény végén visszavonul. "Pályafutásom kapusként június 30-án véget ér.
2007. április 2. hétfő 09:13 - Hírextra
Nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy mások határozzanak a sorsomról" - nyilatkozott a 37 éves hálóőr a Die Welt című lapnak. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern klubigazgatója március közepén azt mondta, Kahn akár a szerződése lejárta után is védhetne. "Vannak még tartalékai. Persze az ő döntése, hogy folytatja-e pályafutását. Lehet, hogy decemberben megkeres minket ez ügyben, s ha így történik, mi nyitottak leszünk az egyeztetésre" - fogalmazott akkor Rummenigge.

Úgy tűnik azonban, hogy a kapus januárban bejelentett elhatározása végleges. A válogatottságot 86 fellépés után a tavalyi világbajnokság után lemondó Kahn 1994-től szerepel a bajor együttesben, azelőtt a Karlsruhe futballistája volt.

A Bayernnel hét bajnoki címet, öt hazai kupagyőzelmet gyűjtött be, emellett 1996-ban UEFA Kupa-elsőséget, 2001-ben pedig Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását