2024. április 20. - Tivadar

A Széchenyi kártya gyűjtők újabb öröme

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára, és Csomor Gábor, a VOSZ ügyvezető igazgatója ma tájékoztatják a sajtó képviselőit arról, hogy hétfőtől további 118 VOSZ ponton várják a kis- és középvállalkozások Széchenyi K
2007. március 29. csütörtök 09:40 - Hírextra
A VOSZ tovább terjeszkedik és erősíti szolgáltatói tevékenységét országszerte. A 2006. évi első VOSZ pontok megnyitása után, és az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséggel valamint a Takarékszövetkezeti Bank Zrt-vel aláírt közös megállapodás eredményeként, 64 szövetkezet csatlakozott az elfogadó helyekhez, így további 118 VOSZ ponton adhatják le igényeiket a vállalkozók.

Az elmúlt két hónapban mintegy 150 takarékszövetkezeti munkatárs vett részt oktatáson, és 2007. március 26-27-én vizsgát tettek a tanultakról és már rendelkeznek a kódszámokkal is a rendszerhez. A sajtótájékoztatón választ kaphatnak arra is, hogy mitől versenyképes még mindig a Széchenyi Kártya az egyre szaporodó kereskedelmi banki hitelek ellenére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását