2024. április 28. - Valéria

4 millió olasz gyorstűzelő 3 perc alatt megy el

Több mint 4 millió azoknak az olaszoknak a száma, akik ejaculatio praecox-ban szenvednek, és nemi aktusaik időtartama 3 perc alatti. A jelenség egyre gyakoribb a fiatalok között is - erre a riasztó megállapításra jutott többek között az európai urológusok
2007. március 29. csütörtök 12:03 - Hírextra
Az orvosok szerint a mai 18 és 30 év közöttiek törékenyek, tele vannak szorongással, állandóan rohannak, és közben félnek, hogy "nem sikerül teljesíteniük", miközben még mindig a társadalom által táplált mítoszok foglyai. Ebből következik például az, hogy évente több mint 20 ezren jelentkeznek hímvessző-nagyobbító műtétre - mondta el Vincenzo Mirone, az olasz urológus-társaság elnöke.

A 12 centiméteres férfialkalmatossággal rendelkező fiúk egyenesen "fogyatékosnak" tekintik magukat, holott egy erekcióban lévő 9 cm-es hímvessző már normálisnak számít: így egy álprobléma miatt van kisebbségi érzésük, amelynek következtében képtelenek rendes szexuális életet élni. Mirone szerint ilyen esetben a szakorvosnak vissza kell utasítania a műtétkérelmet.

A legfőbb teendő azonban, hogy normális szexuális nevelést kapjanak a fiatalok már 10-12 éves kortól, olyant, amely a helyére teszi a "fáradhatatlan szuperférfiről" szóló legendákat. Ugyanakkor a korai magömlés és terméketlenség valós probléma, hiszen az előbbi 4 milliót érint a nemileg legérettebb korosztályból és a 3 perc alatti, túl rövid aktusnak komoly következményei lehetnek egy pár életére. A másik már az olasz népszaporulatot is fenyegetheti, mert minden ötödik itáliai pár terméketlen és ha ez a tendencia marad, 2015-re minden harmadik az lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását