2024. május 25. - Orbán

Cseh a második időt úszta

Rosszul indult, de annál jobb véget ért a magyar úszók szerdai matinés pogramja a melbourne-i világbajnokságon. A szakág negyedik versenynapján Szepesi Nikolett és Verrasztó Evelyn is kiesett az 50 méteres hátúszás selejtezőjében, miután előbbi 29.46 máso
2007. március 28. szerda 10:51 - Hírextra
A legjobb 16 közé jutott Boulsevicz Beatrix 200 m pillangón, Cseh László és Kerékjártó Tamás pedig 200 m vegyesen. Boulsevicz a 14. időt úszta 2:10.87 perccel, Cseh viszont másodikként, Kerékjártó pedig ötödikként lépett tovább az elődöntőbe.

A Kőbánya SC klasszisa, aki bő egy másodperccel maradt el Európa-csúcsától, 1:58.78 perc alatt tudta le a rövidebbik vegyesszámot, s nála egyedül az amerikai világcsúcstartó, Michael Phelps volt gyorsabb délelőtt.

Az Egyesült Államokban tanuló, székesfehérvári klubszínekben remeklő Kerékjártónak 1:59.67 p kellett a célba éréshez, ami nagy egyéni rekord. Ráadásul mindketten kvótát szereztek a pekingi olimpiára, mivel időeredményükkel sikerrel teljesítették a 2008-as nyári ötkarikás játékokon való részvételhez előírt úgynevezett A szintet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását