2024. április 26. - Ervin

Simicskó: a kormány beszélt terrorveszélyről, nem az ellenzék

Majdnem mindegy, hogy Szilvásy György szájából elhangzott-e a közelmúltban, hogy terrorveszély van, hiszen a kormánypárti politikusok folyamatosan erről beszéltek - így reagált Simicskó István (KDNP) arra, hogy a kancelláriaminiszter egy reggeli televízió
2007. március 21. szerda 16:52 - Hírextra
Az ellenzéki politikus a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc már egy évvel ezelőtt is beszélt arról, hogy bizonyos csoportok robbantgatni vagy gyújtogatni készülnek, ezek pedig terrorista módszerek - fogalmazott Simicskó István.Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának vezetője szerint tulajdonképpen másodlagos, hogy Szilvásy György kimondta-e a terrorveszély szót. A legfontosabb, hogy ezekkel a hírekkel az emberek biztonságérzetét befolyásolták. Hiszen az emberek jelentős része félt és még most is fél. Többek között ezért is hagyták el annyian a fővárost március 15-én - mondta Simicskó István.

A hétfőig fenntartott Kossuth téri kordonnal kapcsolatban Simicskó István elmondta: továbbra is választ várnak azokra a kérdésekre, hogy korábban mi indokolta a fémkerítés felállítását, miért múltak el a veszélyek és milyen elemzéseket végzett a rendőrség annak lebontása előtt.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását