2024. május 18. - Erik, Alexandra

Platini Európába hozná a 2018-as vb-t

Európába hozná a 2018-as világbajnokságot Michel Platini, a kontinentális labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetője. "Emlékeztetni fogom Joseph Blatter FIFA-elnököt arra az ígéretére, hogy minden harmadik vb-nek mi adhatunk otthont.
2007. március 15. csütörtök 12:40 - Hírextra
Tudom, ez nem igazán demokratikus a többi földrésszel szemben, de én a magam részéről mindent be fogok vetni az ügy érdekében" - jelentette ki az UEFA vezetője Londonban, miután Anglia az elmúlt hetekben megerősítette, hogy szívesen lenne házigazda 11 év múlva.

Az 1984-ben játékosként Európa-bajnok francia sportdiplomata egyszersmind kifejtette terveit a Bajnokok Ligája reformját illetően: elképzelései szerint az angol, a spanyol, az olasz, a francia, a német és a portugál bajnokság automatikusan nem főtáblára kerülő csapatai előselejtezőt játszanánk, így közülük néhányan kimaradnának a sorozatból. A felszabaduló helyeket alacsonyabban rangsorolt pontvadászatokból töltenék fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását