2022. december 4. - Borbála, Barbara

A Fidesz bízik a rendőrségben

Senkinek sem kell félnie a Fidesz március 15-i rendezvényén, a párt bízik ugyanis abban, hogy a rendőrség biztosítja a méltó ünneplés feltételeit - így reagált az ellenzéki párt a kancelláriaminiszter szavaira.
2007. március 14. szerda 18:55 - Hírextra
Szilvásy György a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, hogy nem számít jelentős rendbontásra a nemzeti ünnepen. A Fidesz közleményében úgy fogalmaz, hogy a rend fenntartása a rendőrség feladata, és remélik, hogy a hatóság felnőtt ehhez a feladathoz. Ha igen, nem fog bekövetkezni a "néhány hónappal ezelőtt megtapasztalt botrány, amikor politikai utasítást teljesítve brutális rendőrtámadás ért ártatlan, nemzeti ünnepen megemlékező, békés magyar polgárokat".

A kancelláriaminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón közölte azt is: tudomásuk van arról, hogy szélsőségesek rendbontásra készülnek március 15-én, ám ha azok nem kapnak politikai támogatást a nemzeti ünnepen, akkor a maximum 2000-2500 fősre becsült csoportok nem jelentenek veszélyt.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását