2024. május 8. - Mihály

Bruce Willis imádja az orgiákat

A héten jelenik meg az Egyesült Államokban Jody "Babydoll" Gibson botránykönyve. Az írásban sok híresség szexuális szokásairól rántja le a leplet a hölgy, így fény derül többek között Bruce Willis, Ben Affleck vagy James Belushi intim titkaira is.
2007. március 3. szombat 07:43 - Hírextra
Jody-t nyolc évvel ezelőtt tartóztatták le, mikor kiderült, hogy az Egyesült Államok tagállamaiban és szerte Európában lányokat futtat. Főként playmate-eket és pornósztárokat vett fel, mellyel rengeteg pénzt keresett.

Ezúttal önéletrajzának kiadásával akar vagyonra szert tenni, az előrejelzések szerint nagy sikerrel. A könyvben kitálal mindazokról a hírességekről, akik igényt tartottak a közel 3000 dollárba kerülő szolgáltatásokra.

Az értesülések szerint Ben Affleckről megtudhatjuk, hogy miképp töltött kellemes órákat egy szőke bombázóval, valamint fény derül Bruce Willis szexuális szokásaira is: a színész imádja az orgiákat. Rajtuk kívül ír még James Belushi-ról, valamint a Sex Pistols gitárosáról, Steve Jones-ról is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását