2024. május 5. - Györgyi

Többszáz millió forint és egy vádemelés lett a drogdílerek "haszna"

Vádemelési javaslattal zárta le a napokban a Nemzeti Nyomozó Iroda egy tizenkilenc fős drogterjesztő banda ügyét, akik az elmúlt másfél év alatt több száz millió forintot kerestek.
2007. március 1. csütörtök 17:54 - Hírextra
Az nyomozó iroda még 2005. júniusában kezdett vizsgálni hat különböző ügyet, a bűnözők minden esetben Hollandiából csempésztek drogot Magyarországra, majd itt eladták. A nyomozás közben 20 ember került a rendőrség látókörébe.

Az elmúlt másfél év alatt az üggyel kapcsolatban csaknem 100 ezer extasy tablettát, illetve amfetamint és marihuánát foglaltak le a rendőrök, több mint 200 millió forint értékben. Kiderült azonban, hogy a bűnbanda 600 millió forintnál is többet érő drogot adott már el: 300 ezer darab extasyt, 30 kilogramm amfetamint és több kilónyi marihuánát.

Az NNI a napokban fejezte be a nyomozást és a 19 gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak bűnszervezetben elkövetett, kábítószerrel való visszaélés miatt.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását