2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A méret a lényeg! Ronaldinhónak nem nagy...

Látványosan cáfolta a brazil Ronaldinho, hogy túlsúlyos lenne. A vasárnapi Barcelona-Atletic Bilbao meccs után magához hívta a fotósokat, hogy azok képeket készíthessenek a hasáról, ugyanis korábban több spanyol lapban is az jelent meg, hogy súlyfeleslegg
2007. február 26. hétfő 17:42 - Hírextra
A katalán gárda Aranylabdás klasszisa csattanós választ adott az őt bírálóknak, hiszen az Atletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzésen (3-0) oroszlánrészt vállalt csapata sikeréből. A találkozót követően pedig mezt cserélt Fran Yestével, majd odahívta a fotósokat, hogy készítsenek képet a hasáról.

"Jártam néhány internetes oldalon, és az emberek azt írták, hogy kevesebbet kellene ennem"- mondta Ronaldinho, majd hozzátette, rosszul esnek neki a vádak. Mint mondta: boldognak érzi magát, mikor tükörbe néz, mert úgy látja jó formában van.

Nem a barcelonai sztár az egyetlen, akit kikezdett a sajtó súlyfeleslege miatt. Korábban honfitársa, Ronaldo volt az újságírók kedvenc célpontja, főleg a brazil csapat számára rosszul sikerült világbajnokság idején és a vb után.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását