2024. március 29. - Auguszta

Design Hotel nyílik a Lánchídnál

Hamarosan megnyílik az első budapesti Design Hotel, Lánchíd 19 néven, amely 45 szobát és 3 lakosztályt kínál, száz méternyire a Lánchídtól, a Várhegy alatt. A szálloda különleges építészeti megoldásairól lesz közkedvelt és a belsőépítészeti ötletek is egé
2007. február 21. szerda 15:27 - Hírextra
Amint az az egyik turisztikai honlapról kiderül, a Sugár Péter-Benczúr László- Kara László, tervezőtrió mozgatható, harmonikaszerű üveghomlokzatot alkotott, amelyet fényhatások tesznek még mozgalmasabbá. Az építés közben feltárt és helyreállított középkori vízimalom romjain kialakított szoba fala kör alakú. Az alagsorban lévő hajdani vízimalom egy üvegpadlón keresztül tekinthető meg.

A magasban üveg függőhidak vezetnek az emeleti szobákhoz. A hidak a szálloda létrehozóinak homokfúvott ujjlenyomatait őrzik. Konferenciatermek, bár és étterem is található az érdekes épületben.

A négycsillagos Lánchíd 19 nevű szálloda - amely tagja a nemzetközi Design Hotel láncnak - minden szobája vezetéknélküli internet csatlakozással és laposképernyős, internetezésre is alkalmas televíziókkal van ellátva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását