2024. május 7. - Gizella

Orbán nekiront Kókának

Orbán Viktor jogi lépéseket indít Kóka János ellen, mert az SZDSZ elnökjelöltje "rágalomszámlálót" indított honlapján - közölte a Fidesz elnökének kabinetfőnöke kedden az MTI-vel.
2007. február 20. kedd 12:33 - Hírextra
Deutsch-Für Tamás közleményében azt írta: Orbán Viktor a rágalmazás miatt a szükséges jogi lépéseket megteszi. Kóka János hétfőn jelentette be, hogy rágalomszámlálót indít internetes oldalán, amelyen az őt ért jobboldali vádakat akarja számon tartani. A Fidesz elnökének kabinetfőnöke szerint ugyanakkor inkább Kóka János másokra zúdított, teljesen alaptalan rágalmait lenne indokolt számon tartani. Kóka János honlapján a rágalmak között szerepel Orbán Viktor pénteki országértékelő beszédének egy részlete is.

Az országértékelő beszéd kiemelt passzusában a Fidesz elnöke arról beszélt, hogy három olyan dúsgazdag milliárdos vitte csődbe és tette tönkre a magyar gazdaságot, akik - ha a saját vagyonukról volt szó - akár meg is tudták többszörözni azt. A honlapon Orbán mellett Mikola István, Szijjártó Péter, Pokorni Zoltán, és Csurka István egy-egy nyilatkozata is megtalálható.

"Az SZDSZ elnöki pozíciójáért folytatott harc láthatóan feszültté tette a közfeladatait már hosszú ideje el nem látó Kóka Jánost, aki a közrádiónak adott mai interjújában ismételten a Fideszt és Orbán Viktort próbálta lejáratni képtelen rágalmaival" - írta Deutsch-Für Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását