2024. május 27. - Hella

Napról napra drágább a csodacsatár

A La Gazzetta dello Sport című lap számításai szerint az Internazionale labdarúgócsapatának 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo megszerzése 2012-ig. Az újság úgy tudja, hogy a Manchester United 22 éves portugál válogatott klasszisa évente 3,75 mil
2007. február 19. hétfő 20:39 - Hírextra
A szerződése 2010-ig érvényes, a La Gazzetta szerint klubja már készített egy 2012-ig szóló ajánlatot, évi 7,5 milliós nettó fizetéssel. Ronaldo piaci értékét 50 millió euróra becsüli a cikk szerzője. Korábban Massimo Moratti, az olasz bajnokságban 14 pont előnnyel vezető Internazionale elnöke kijelentette: nagyon örül annak, hogy a játékos felkeltette Roberto Mancini vezetőedző érdeklődését.

"Ronaldo rendkívüli képességekkel rendelkezik, nagyon tetszik a játéka, ráadásul csapatunk trénerének elképzeléseibe is beleillik" - mondta Moratti a lapnak. Olaszországi vélemények szerint ezt a kijelentést úgy kell értelmezni, hogy Moratti "addig nem nyugszik", amíg Ronaldo nem szerződik az Internazionaléhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását