2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ma már nem árad tovább

Megszüntette az első fokú árvízvédelmi készültséget a Tisza felső szakaszán, Tiszacsermely és Zemplénagárd között az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) vasárnap - közölte Csont Csaba, az igazgatóság szóvivője.
2007. február 18. vasárnap 14:34 - Hírextra
Az elmúlt 24 órában a vízgyűjtő területeken csapadék nem hullott, a Tisza felső szakaszán az apadás miatt a Tiszacsermely - Zemplénagárd közötti szakaszon az I. fokú árvízvédelmi készültség vasárnap megszűnt - közölte Csont Csaba. Ugyanakkor a Tisza jobb partján, öt árvízvédelmi szakasz mentén továbbra is I. fokú az árvízvédelmi készültség, összesen 262 kilométer hosszúságban.

A Bodrog külföldi vízgyűjtőjén a forrásfolyók lassan apadnak. Felsőbereckinél szombat 630 centiméteres vízállással tetőzött a folyó, míg Sárospataknál 575 centiméteres vízállással tetőzés közelében van.

A Tisza Tiszabercelig apad, Tokajnál 717 centiméteres vízállással szintén tetőzés közelében van. A folyó Tiszapalkonyánál várhatóan hétfőn, Tiszakeszinél kedden tetőzik - tájékoztatott Csont Csaba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását