2024. május 16. - Mózes, Botond

Regginában csak bérlettel

A csütörtök esti pályabejárás után a kormány a pármai Tardini Stadiont alkalmassá nyilvánította olasz labdarúgó-bajnoki mérkőzések nézők előtti megrendezésére, míg Regginában egyelőre a bérletesek kaptak "belépési engedélyt".
2007. február 16. péntek 08:36 - Hírextra
A hivatalos indoklás szerint a pármai létesítmény minden szempontból megfelel a szigorított biztonsági előírásoknak, ezzel szemben Regginában nem sikerült minden bejárathoz felszerelni az alapkövetelménynek számító elektromos beléptető kaput, ezért itt a hétvégén csak a bérletesek bíztathatják a helyszínen kedvenceiket.

A Parma a Sampdoriát, a Reggina az Atalantát fogadja vasárnap. "Elégedett vagyok a klubok megértő hozzáállásával az új rendszabályokhoz" - mondta Antonio Matarrese ligaelnök.

"Mindenki nagyon igyekszik, hogy megfeleljen az új előírásoknak, bízom benne, hogy a jövő héten újabb stadionok nyithatják meg kapuikat." Jelenleg az élvonalban a pármai aréna mellett Rómában, Torinóban, Palermóban, Genovában és Cagliariban lehet beengedni a hazai drukkereket a stadion teljes területére.

A rendkívül szigorú biztonsági előírásokat azt követően vezették be, hogy február 2-án a Catania-Palermo bajnoki mérkőzés után kitört rendbontások során megöltek egy rendőrt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását