2024. május 17. - Paszkál

Lippi most már elégedett

Az olasz válogatott elfoglalta az őt megillető helyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáján - legalábbis így véli Marcello Lippi, aki tavaly világbajnoki címig vezette a Squadra Azzurrát.
2007. február 15. csütörtök 21:32 - Hírextra
"Abszurd volt, hogy a vb előtt az Egyesült Államok a harmadik, míg Csehország a negyedik helyen állt. Olaszország jelenleg megérdemelten vezeti a rangsort és szerintem jó ideig meg is őrizheti pozícióját" - mondta a Gazzetta dello Sport című lapnak az ősz hajú szakember. Érdekesség, hogy az általa - valószínűleg nem véletlenül - említett két válogatottal a tavalyi csúcseseményen egy csoportban volt az olasz csapat, amely az amerikaiakkal döntetlent játszott, a cseheket viszont legyőzte.

A kvartettből Lippi tanítványai mellett Ghána jutott tovább. Olaszország ezt megelőzően 1993 novemberében vezette a világranglistát, amelyen most az 55 hónapig éllovas Brazíliát taszította le a trónról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását