2024. június 1. - Tünde

A kutas csapolta meg a töltőállomás kasszáját

Csaknem egy hónapon keresztül próbálta félrevezetni a rendőröket az a benzinkutas, aki azt állította, hogy kirabolták a miskolci töltőállomást, ahol dolgozott - értesült a HavariaPress.
2007. február 14. szerda 19:37 - Hírextra
 A 21 éves benzinkutas január közepén jelentette a történteket a miskolci rendőrkapitányságon, ám a nyomozóknak már akkor gyanúsak voltak a körülmények. A fiatalember szerint egy idegen, általa ismeretlen személy rabolta ki, miközben azzal fenyegette, hogy megveri. Egy héttel később a kutas változtatott az elmondottakon: egy prostituált rögzítette kettejük együttlétét, majd annak futtatója megzsarolta, hogy ha megkapja a kút egy napi bevételét, akkor nem mutatja meg hozzátartozóinak a felvételt. Ez a variáció a rendőrök, sőt magának az "áldozatnak" is életszerűtlennek bizonyult, így a harmadik kihallgatás során a fiatalember elismerte, hogy kinézett magának egy autót az interneten, azonban nem volt elég pénze, hogy megvegye azt, ezért találta ki a rablásról szóló mesét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását