2024. április 20. - Tivadar

10-15 milliós a kár a rendőrpalotában

Több hétig is eltarthat a Teve utcai rendőrszékház teljes helyreállítása. A sérült ablakokat egyelőre lefóliázták, a munka zavartalan az épületben. A rendőrség még keresi a kedd hajnali lövöldözés gyanúsítottjait.
2007. február 14. szerda 19:28 - Hírextra

Már több szemtanút meghallgatott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a kedd hajnali, Teve utcai rendőrpalota elleni támadás ügyében. A helyszínen több értékes nyomra is bukkantak, ezekről azonban a rendőrség nem nyilatkozik. A rendőrpalota kamerái által készített több órányi felvételt is elemeztek a nyomozók. Azt a korábban felröppent információt hivatalosan cáfolták, hogy már a támadás estéjén elfogtak volna az ügyben egy férfit és egy nőt.
A képeken jól látszik a fekete Golf, amely a támadás idején járt a Teve utcában. Ennek az autónak az utasait továbbra is keresi a rendőrség.
Horváczy Emese, az NNI szóvivője elmondta, hogy létrehoztak egy ingyenesen hívható zöld számot, ez a 06-80201295. Ezen várják éjjel-nappal azoknak a jelentkezését, akik
érdemi információval tudják segíteni a nyomozókat.

A rendőrpalota előtti területet közben már lezárták, a sérült ablakokat pedig lefóliázták. Jármy Tibor, a Budapest Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy az ablakokat speciális jellegük miatt megrendelésre szállítják. A fűtéscső sérülése beázást idézett elő, amiatt ki kell cserélni a szőnyegpadlót és egyes műszaki berendezéseket.
A kár 10-15 millió forint lehet.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását