2024. június 2. - Kármen, Anita

Eurómilliárdos klubok

Továbbra is a Real Madrid áll az élen, a királyi gárdát pedig a tavalyi eredményén négy pozíciót javító ősi rivális, az FC Barcelona követi. Az éves felmérés az elért forgalom alapján rangsorolta az egyesületeket.
2007. február 8. csütörtök 16:43 - Hírextra
A világ húsz leggazdagabb klubcsapatának teljes forgalma a 2005-06-os évadban meghaladta a 3,3 milliárd eurót. A 292 millió eurós összesített árbevételével a madridi sztárklub változatlanul vezeti a mezőnyt, ugyanakkor a tavalyi szezon legdinamikusabb csapata a Barcelona volt, amely négy helyet ugrott előre, s így az első két helyen spanyol csapat áll.

Dan Jones, a vállalat sport üzletági csoportjának partnere arról számolt be, hogy a két élen járó klub stratégiája teljesen eltérő, mégis mindkettő eredményes. Jones szerint a Real egyértelműen szupersztárok megvásárlásával próbálja növelni a kereskedelmi forgalmat, míg a Barcelona kiegyensúlyozottabb árbevételi profilra törekszik. Véleménye szerint várhatóan a 2006-07-es idényben is hasonló sikereket érhet el a két egyesület.

A Premier League-ben szereplő csapatok közül a Manchester United áll a legelőkelőbb helyen. A vörös ördögök korábban már nyolcszor is az élen zártak, ezúttal azonban a negyedik helyet foglalják el.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását