2024. május 9. - Gergely

Mexikóból jött a drog

Több mint 7 millió forint értékű kábítószert találtak annál a két férfinél és egy nőnél a Zala megyei rendőrök, akiket még február másodikán állítottak meg közúti ellenőrzésre - közölte a Független Hírügynökséggel Csizmazi Péter a megyei rendőrség szóvivő
2007. február 7. szerda 13:20 - Hírextra
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának adatai alapján a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság rendőrei február 2-án este a 76-os főútvonal Zalacsány és Nagykapornak közti szakaszán szervezett akció keretében ellenőrzésre megállítottak egy BMW személygépkocsit. Az autóban 2 harmincas éveiben járó Zalaegerszegről származó, de a fővárosban élő férfi, valamint egy hasonló korú nő ült. Az igazoltatás során egyikük zsebéből marihuanát foglaltak le a rendőrök. Az autót átvizsgálva, az egyik utazótáskából egy zacskóban mintegy 10 gramm kokain, illetve egy preparált borotvahabos flakonban további közel 100 gramm kokain találtak.

 

A Budapesten elvégzett házkutatások során további több mint 150 gramm marihuanát, valamint közel 500 gramm kokaint foglaltak le a rendőrök. Emellett értékesítéshez használt eszközöket: digitális patikamérleget, villámzáras tasakokat, illetve a tiszta töménységű kokain fogyaszthatóvá tételéhez szükséges tejport.

A nyomozás tovább folytatódik a kapcsolódó terjesztői hálózat, valamint az útvonal minél szélesebb felderítése érdekében.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását