2024. május 19. - Ivó, Milán

A NASA elsuvasztotta a Holdra lépés videóit

Na, már csak ez hiányzott a szkeptikusoknak és a három évtizede csalást kiabáló rosszmájúaknak: a NASA nem leli sehol az első Holdra lépés eredeti (?) felvételeit.
2007. február 7. szerda 14:27 - Hírextra
Bár hihetetlenül hangzik nyomtalanul eltűnt a 9 doboznyi szalag, amelyek 45 videón örökítették meg egyebek között az "Aprócska lépés egy embernek, hatalmas lépés az emberiségnek" kezdetű híressé vált kinyilatkozást. Annyi bizonyos, hogy őrülten keresik őket azon 26.000 doboz között, melyek a holdutazások témakörében a NASA birtokában vannak, mióta George W. Bush-nak nem jutott semmi jobb eszébe 2004-ben, mint a hold állandó kolonizálási lehetőségét feszegetni. A keresés már csak azért sem könnyű, mert akik érdemben vallhatnának az üggyel kapcsolatban, már évek óta a holdnál is messzebb járnak, vagy éppenséggel a szenilitás első jeleivel ismerkednek. Milliók taknyozták tele zsebkendőjüket 1969-ben, mikor látni vélték Neil Armstrong mammutcsizmájának nyomát a hold porában, így magától értetődően most az ellendrukkerek és kárörvendők alig jutnak levegőhöz a gyönyörtől. Don Smith, a www.moonmovie.com elismert kamuvadásza szerint "Olyan szinten inkompetensek, hogy még egy szalagot sem képesek megőrizni. Márpedig ha erre sem képesek, akkor hogyan tudnánk róluk feltételezni, hogy eljutottak a Holdig és vissza? Amúgy pedig ha előkerülnének a felvételek, analizálva őket bebizonyosodna, hogy az egész csak egy nagy átverés."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását